SBÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde derslerin başlamasıyla öğrenci kulüplerinde de hareketlilik başladı. Kulüplerin tanıtımları, Çelik Yapılar bahçesinde kurulan stantlarda yapıldı.

Kültürel ve sportif etkinlikler düzenlemek üzere öğrenciler tarafından kurulan kulüplere yeni üyelerin katılımını sağlamak amacıyla Çelik Yapılar’ın bahçesinde tanıtım stantları kuruldu. Öğrencilerin ders dışında spor, edebiyat, bilim ve sanatla ilgilenmelerine zemin hazırlayan kulüpler büyük ilgi gördü.

Sağlık Hizmetleri MYO Sekreteri Onur Ocakdan, öğrencilerin kulüp tanıtım stantlarını tek tek ziyaret ederek etkinliklerle ilgili bilgi aldı ve gençlerle fikir alış verişinde bulundu.
Stantları gezen öğrenciler, Müzik Kulübü önünde toplanarak canlı müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşadı; karaoke yaparak eğlendi.

15-10-2018

Haber Galerisi