Misyon ve Vizyon

MİSYON

Yüksekokulumuz; evrensel değerler ışığında ulusal ve uluslararası düzeyde gereksinimlere yanıt veren, bilim ve teknoloji kullanımında gerekli becerileri kazanan, ön lisans düzeyinde üstün nitelikli, mesleki açıdan yetkin, milli değerlere saygılı, ekip çalışmasına yatkın, insan hakları ve etik değerlere bağlı sağlık personeli yetiştirmeyi misyon edinmiştir.

VİZYON

Sağlık alanındaki kurumlar tarafından öncelikli olarak tercih edilen sağlık personeli yetiştiren, eğitim kalitesinin en üst düzeye çıkartılması için paydaşlarla işbirliği yapan, meslek ile ilgili değişimleri ve gelişen çağın gereklerini sürekli takip ederek mesleki programları zenginleştiren ve yeniliklere öncülük ederek gereksinimleri karşılayan bir meslek yüksekokulu olmak.