İş Sağlığı ve Güvenliği’nde Deneyim Aktarımı ve İş Hayatı

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı, mezun öğrencilerimizin katılımıyla "İş Sağlığı ve Güvenliği’nde Deneyim Aktarımı ve İş Hayatı" başlıklı etkinlik düzenledi. Dr. Öğr. Üyesi Tuncay Soylu ve Öğr. Gör. Esmagül Hakkıoğlu Tüylüoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen bu etkinlik, yoğun ilgi ve etkileşimle geçti.

Birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimiz, iş hayatına dair merak ettikleri soruları mezunlara yöneltebilme fırsatı buldular. Mezunlarımız Esra Rabia Koçak, Kadir Cin, Muhammed Taşbaşı, Çetin Alataş ve Yunus Emre Gülbay, iş hayatında karşılaştıkları zorlukları ve kazandıkları deneyimleri öğrencilerimizle paylaştılar. Kadir Cin, Muhammed Taşbaşı ve Yunus Emre Gülbay, iş güvenliği uzmanı olarak kariyer yolculuklarını ve tecrübelerini aktarırken, Esra Rabia Koçak iş arama süreçlerine dair deneyimlerini, Çetin Alataş ise farklı sektörlerdeki çalışma tecrübelerini anlattı.

Bu etkinlik, öğrencilerimizin mezunlarımızdan aldıkları değerli bilgilerle iş hayatına daha hazırlıklı bir şekilde adım atmalarını sağladı ve onlara ilham verdi.