Baharatlı Lezzetler Günü
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler programı 2. sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen Baharatlı Lezzetler Günü etkinliği büyük bir ilgiyle karşılandı. Öğrenciler, titizlikle hazırladıkları bitki resimleri, bilgilendirici baharat kartları, uçucu yağlar ve çeşitli tıbbi ve aromatik bitkilerle zenginleştirilmiş küçük bir sergi sundular. Ayrıca, bu bitki ve baharatları kullanarak hazırladıkları leziz yemekleri katılımcıların beğenisine sundular.
Etkinliğimize Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Şemsi Nur KARABELA ve akademisyenlerimiz katılarak sergimizdeki tıbbi ve aromatik bitkilerle yapılmış ürünleri deneyimlediler. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran kıymetli müdürümüz ve akademisyenlerimize teşekkür ederiz.