Mezun Öğrencilerimizin Dikkatine!..

01.02.2024,14.02.2024, 27.02.2024, 03.01.2024, 06.03.2024 tarihlerinde mezun verdiğimiz Optisyenlik Programı, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı, Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı, Elektronörofizyoloji Programı, Diş Protez Teknolojisi Programı, Diyaliz Programı, İlk ve Acil Yardım Programı, Eczane Hizmetleri Programı, Fizyoterapi Programı, Anestezi Programı, Ameliyathane Hizmetleri Programı , Ağız ve Diş Sağlığı Programlarının Diploma Basım ve Sağlık Bakanlığı Tescil işlemleri tamamlanmıştır. Diploma teslim almaya gelmeden önce Programınızda görev yapan Akademik Personelin görüşme saatlerini linkten bilgi edinerek Öğrenci İşleri birimine başvuruda bulunabilirsiniz.

Diploma teslim almadan önce Öğrenci Kimlik Belgesini yanınızda bulundurmanız gereklidir.