Koronavirüs nedeniyle eğitime üç hafta ara verildi!!!

16-03-2020
Sevgili Öğrencilerimiz; son yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak,

1. Sağlık Bilimleri Üniversitemizde 16 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren YÖK kararı doğrultusunda eğitim-öğretim faaliyetlerine üç hafta ara verilmiştir.

2. Öğrencilerimizin, üniversite faaliyetleriyle ilgili olmak üzere eğitim ve öğretim faaliyetleri, sosyal faaliyetler, kültürel geziler, sportif faaliyetler, müsabaka vb önceden planlanmış olanlar dahil üniversitenin bilgisi ve iznine tabi yurtdışı çıkışları ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir.

3. Tüm öğrencilerimize (Türk ve yabancı uyruklu), yurt dışına çıktıkları takdirde, dönüşte salgının durumuna göre sorun yaşayabilecekleri, uçuşlarının iptal olabileceği, döndüklerinde en az 14 gün eğitime devam edemeyebilecekleri ve başkaca sorunlar ile karşılaşabilecekleri ihtimalini önemle duyuruyoruz.

Sağlıcakla kalınız.

Hamdiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü